Etusivu > Tietoja meistä

Tietoja meistä

Tervetuloa YANTAI TED koneen CO., LTD-erityis- ja kuuluisa toimittaja Metallintyöstökoneita laitteiden kupari teollisuuden ja metallituotteiden metalliteollisuuden Kiinassa.

Tietoja liiketoiminta-alueeksi:
Koneen kattaa pääasiassa kolme kenttää: jatkuva valukoneet ei-rautametallien (kuten kupari, kupari seokset ja alumiini), juotto materiaalit koko tuotantolinjan ja valssaamo (kylmä pilger mill putki), valssaamo taulukko ja piirustus mill sauvat jne. Suunnittelijamme on yli 10 vuoden kokemus edellä koneiden, heillä on hyvät tiedot tarjota jokaiselle asiakkaalle parasta palvelua. Ja tuotteemme keskittyä Kaakkois Aisa, Intia, Venäjä, Lähi-idän ja Afrikan markkinoilla.
www.Ted-Machine.com on sub-sivusto, special Machines.
Metal tuotteista:
yli 10 vuoden kokemus, olemme varmasti antaa sinulle parasta mahdollista palvelua myös korkealaatuisia, halvin ja tyytyväinen myynninjälkeinen palvelu. Moderni filosofia ja menetelmiä, ammattitaitoisen tuotantoteknologiat ja kehittyneitä valmistus ja työstö palveluja, Ted tarjoaa maailmanlaajuisen nopeasti kasvanut metal liikkuvan teollisuus (rautapitoiset ja ei-rautapitoiset), kuten liikkuvan konevalmistajia ja lopulta users.we voi tuottaa erilaisia metallituotteita, olipa ne heitetään, kylmävalssaamon kuuma liikkuvan tai väärennetty.
www.Ted-Metal.com on toinen osa verkkosivuillamme erityinen valmistus
Ted taistelee aina laajentaa liiketoimintaamme ja nyt nopeasti laajentunut sen osuus kotimaan ja ulkomaan markets.we innolla yhteistyötä kanssanne ja luoda win-win tilanne välillä kunkin other.andquot; Ammattilainen, laadukkaita ja kustannus-effectiveandquot; periaate ja tavoite ovat. Odotan kuulevani teiltä.