Etusivu > Uutiset > Sisältö
Analyysi piirustus nopeus ja piirustus voimassa piirustus koneen välinen suhde
Jul 31, 2017

Analyysi piirustus nopeus ja piirustus voimaan piirustu välinen suhde
Käytäntö kertoo, että piirustu piirustus nopeus ja piirustus voima ei olisi parantunut samalla parantamaan laitteiden nopeus, vetovoimaa vähenee. Miksi on niin? Xiao bianille kaikille analysoimaan syitä.
Sanoa sanoja, root, koska samaan aikaan piirustus-koneen nopeutta sen voitelu-olot ovat olleet parantunut, mikä vähentää kitkakerroin, niin ulkoinen kitkaa ja lisää leikkaus muodonmuutos vaaditaan voimaa voidaan myös vähentää, mikä tekee piirustus voima on myös pienentynyt. Siitä, näin tai hyvä, ainakin piirustus koneturvallisuuden järjestelmä parantaa paljon.
Mutta piirustu piirustus nopeus ei voi olla liian suuri, muuten laite alkaa kun lanka on helppo irrottaa, vaikka haluat käyttää Nopea piirustu on myös kiinnitettävä huomiota määrittää sopiva nopeus käyttölaitteen ja varmistettava, että toiminnan tasainen kiihtyvyys sen varmistamiseksi, että piirustus operaatio voidaan suorittaa normaalisti.
Kun objekti on värähtelyä, kun äänen, jos ääni vaikuttaa rest ja työskennellä sitä kutsutaan melua. Itse asiassa, kun teollinen tuotanto tai kuljetus, on kohinaa, joka on itse asiassa eräänlainen pilaantumista. Toimiessa lanka piirustu piirustus kaupassa hän tuottaa melu on hyvin suuri, niin, että toiminnanharjoittajan on myös suuri vaikutus. Kun vaihde on liikkeessä, hammas melu ilmestyy, hän on suurin melun lähde lanka piirustus kone, meshing pinta tai vaihdetta, kun ne ovat kokoonpano, jos on laaja aukko on mahdollista antaa heille siirto on paljon melua. Meidän täytyy säätää hänen vaihde aukkoa sen varmistamiseksi, että hänen vaihde voitelu.
Piirustus kone tynnyri lämmityksen, on Lämmitys rengas käytetään Lämmitys, niin aivan vallan esitetty tämä: ensin Lämmitys rengas on ensimmäinen kuume ja lämmönsiirron piirustus kone tynnyri sitten parhaillaan lämmönsiirto väistämättä menettää osa lämpö, lämpöä jäte on todella energian tuhlausta.
Lisäksi, koska Lämmitys rengas ulkopinta on varmasti kosketukseen ilma, sitten se on osa lämpöä ilmassa, mikä vastaa jätteet sähköä hukkaan, lanka piirustus kone vain lämpöä tässä osassa Lämmitys rengas menetys lähes 40 prosenttia sähkön tällaisen tilanteen välttämiseksi käytämme tuotteen nimeltä Sähkömagneettinen lämmittimet, kunhan pinta piirustus kone kääritään kerros eristys puuvilla plus kerros Sähkömagneettinen Lämmitys kela, teho, sähkömagneettisen kela näkyy Sähkömagneettinen induktio, piipun automaattisesti lämpöä, eristys läsnäolo puuvilla lämpötila ei pääse ilmaan, valta joten paitsi verrattuna Lämmitys rengas, sähkömagneettinen lämmittimet säästää vähintään 30 prosenttia enemmän sähköä, hyvin Tallenna ja kustannustehokas, Lämmitys nopeus ja erittäin keskeinen sijainti, on tällä hetkellä paras piirustus kone kumppani.
Piirustus kone tuotantoprosessissa merkitystä ei tarvitse korostettava uudelleen mutta käyttö tarkastus ennen sitä, mitä on korostettava jälleen, edelleen parantaa vaikutelman ihmiset tällä alalla voi vähentää köynnösten osuus Piirustus kone.
Tarkista sisältö sillä, että lanka piirustus kone sähkölaitteet on hyvät valmiudet tapauksessa voi käyttää estää sähköiskun onnettomuus. Seurasi voiteluaineet, ajoissa lisäksi auttaa piirustus koneen osien kuluminen vähenee. Aikana kieltävät jyrkästi Ilmainen touch ruorin, kahva ja sähkö painikkeet, jotta vältetään onnettomuudet, henkilöstön ja taulukossa ei saa asettaa työkaluja tai muita esineitä, jotta ei vaikuta koneen.
Kun käynnistät ratin, kukaan edessä pyörän, muuten voi olla onnettomuuksia. Lisäksi pyörän shield, hihnan suojus ja muut turvalaitteet työstökone on oltava ehjä ja voi vapaasti poistaa.